MUSIIKILLINEN VIDEOTERVEHDYS

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila on avannut uusia mahdollisuuksia tuottaa ohjelmatarjontaa uusille digitaalisille alustoille ja etänä. Online-konsertit, videotuotannot sekä livenä toteutetut lähetykset, streamaukset ja musiikillinen videotervehdys tavoittavat asiakkaamme paikasta riippumatta vaikka toisella puolella maapalloa.

Kalkki Oy:n musiikillinen videotervehdys sopii niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin tarpeisiin. Autamme yrityksiä lähestymään viiteryhmiään ja sosiaalisen median seuraajiaan positiivisella viestillä, joka voi antaa juuri oikean viestin yrityksen toimintakulttuurista ja fiiliksestä myös näinä poikkeuksellisina aikoina.

Yksityishenkilöille tarjoamme erityisen tavan muistaa läheisiään aineettomalla lahjalla ja nauttia live-esityksestä aikana, jolloin perinteiset konsertit ja keikat ovat jäissä.

Mezzosopraano Essi Luttinen ja pianisti Petri Haapasalo toteuttavat toivomasi kappaleen livenä VIDEOPUHELUN välityksellä Sinulle sopivalla alustalla: WhatsApp, Facetime, Messenger, Skype. Puhelun hinta on 50 €.

Laita meille viestiä Kalkkikauppaan tai soita numeroon 0400 824 518 ja sovi kappaleesta ja puhelun ajankohdasta. Oston videotervehdyksestä voit tehdä täällä. Myös Mobile Pay maksu on mahdollinen.

Kauttamme onnistuvat myös isommat tasokkaat monikameratallenteina toteutetut videotuotannot räätälöidysti yrityksen brändin mukaisella sisällöllä. Yhteistyökumppanina tuotannoissa toimii mainostoimisto Rautaviisi. Kauttamme tavoitat tarvittaessa yhä laajemman asiakaskunnan myös isojen seuraajamäärien somealustoille. Nyt jos koskaan on otollinen hetki panostaa tähän, kun yhä useampi ihminen on enemmän läsnä sosiaalisen median kanavissa.

Musiikillisissa videotervehdyksissä käytössämme on Suomen eturivin artistien monipuolinen valikoima useassa eri tyylilajissa:

Mikael Saari.  Essi Luttinen.  Martin Alvarado.  Minna Lasanen.  Mikael Konttinen.  Angelika Klas.
Katso tästä esimerkki videotervehdyksestä, jonka toteutimme paraislaisen Furuvikin kartanon kevääseen.

Ota yhteyttä Kalkkiin ja anna tiimimme suunnitella ja toteuttaa juuri sinun yrityksesi brändin mukainen tervehdys räätälöidyllä sisällöllä, näkyvyydellä ja hinnalla.

Email: kalkkioy.info@gmail.com / Puh: 0400 824 518