IKIMUISTOINEN ILTA

Kolme ikonista suomalaislaulajaa kohtaavat lavalla muusikko Petri Haapasalon kanssa. Eino Grön, Lea Laven ja Marion Rung tuovat iltoihin oman valovoimaisen karismansa lisäksi tarinoita matkan varrelta Petri Haapasalon haastattelemana. Kuulemme taiteilijoiden suurimpien hittien lisäksi heille itselleen rakasta musiikkia. Ikimuistoista iltaa!

EINO GRÖN on tangokuningas vailla kruunua. ”Reposaaren Eikka” kävi jo 80-luvulla tekemässä tangolevyn Buenos Airesissa ollen ensimmäisiä suomalaisen tango lähettiläitä maailmalla. Tangojen ja laulelmien lisäksi Grönin hieno ääni taipuu myös amerikkalaisen lauluperinteen klassikoihin.

LEA LAVEN on Lady, jonka ura alkoi aikoinaan Pentti-Oskari Kankaan yhtyeen solistina. Hänen pitkä soolouransa on sisältänyt vuosikymmenten aikana useita hittejä. Niiden lisäksi ikimuistoisena iltana Lean seurassa saamme kuulla myös maailman luokan klassikoita intiimeinä tulkintoina.

MARION RUNG on Lady, jonka lukuisat menestykset kansainvälisissä laulukilpailuissa ovat tehneet hänestä tähden ei pelkästään kotimaassaan vaan myös ulkomailla. Omimmillaan hän on esittäessään sydäntään lähellä olevaa juutalaista musiikkia sekä tietysti omia hittejään. 

Ikimuistoiset illat kuullaan Turun Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä keväällä 2020.

12.2. klo 19 Lea Laven Osta lippuja
25.4. klo 19 Marion Rung Osta lippuja
9.5. klo 19 Eino Grön Osta lippuja

Tiedustelut: kalkkioy.info@gmail.com / 0400 824 518