SADAN JA SÄVELEN ILTA

Viihteen vuosikymmenet lauluin ja sävelin

Sadan ja sävelen ilta on ainutlaatuinen ja viihdyttävä läpileikkaus itsenäisen Suomen vaiheista, lauluista ja tarinoista. Kuulemme suomalaisten rakastetuimmat laulut kautta itsenäisyyden vuosikymmenten kansallisromanttisista ensihetkistä tähän päivään.

Sadan ja sävelen ilta muotoutuu helposti myös tasavuosikymmeniä juhlivan yksityishenkilön tai yrityksen yksilölliseksi musiikilliseksi retrospektiiviksi. Konsepti voidaan soveltaa mihin tahansa aikajanaan ja vuosikymmeniin. Ohjelmakokonaisuus kertaa suomalaista historiaa peilaten sitä kulloinkin juhlittavan kohteen vaiheisiin. Tarinan lomassa kuullaan vuosikymmenien rakastetuimpia toivelauluja.

Upeaääniset ja valovoimaiset, omissa tyylilajeissaan kotimaan ehdotonta huippua edustavat monipuoliset artistit mezzosopraano Essi Luttinen ja iskelmälaulaja Mikael Konttinen heittäytyvät tässä pianosäestyksellisessä konsertissa sinivalkoisten suosikkisävelien vietäväksi. Yhdessä he esittävät konsertissa kaikki suomalaisten toivelaulut Sibeliuksesta Myrskyluodon Maijaan.   

Yhteydet: Tuotantoyhtiö Kalkki Oy / Malmnäsintie 7 A 5, 21600 Parainen / 0400 824518 / petri.haapasalo@kalkkikauppa.fi