Ylen Kulttuuricocktail seilasi Vanhaliitto-yhtyeen matkassa Itämeren risteilyllä

Upea artikkeli tekee kunniaa perinteikkäälle tanssimusiikin osaamiselle ja legendaarisen laulaja-basisti Leo Luodon 50 vuotta kestäneelle uralle.

Kuva: Mika Varila

Mika Varilan upealla kuvagallerialla ja autenttisilla videohaastatteluilla syvennetty artikkeli tuo esille elävän musiikin murrosta Luodon uran vuosikymmenien ajalta ja korostaa laivayhtiöiden merkitystä muusikoiden merkittävänä työnantajana. Nuorien nousevien artistien rinnalle nostetaan kokeneet all-around muusikot, joiden ammattitaitoa ja osaamista ei saisi unohtaa nykyisessä artisti- ja nimivetoisessa musiikkibisneksessä.

Lue koko artikkeli täältä.

Leo Luodon yhtyeet Leo Luoto trio ja Vanhaliitto ovat tilattavissa Kalkkikaupan kautta: kalkkioy.info@gmail.com / 0400 824 518.