LADIES NIGHT

MAGIIKKAA, MUSIIKKIA JA VIIHDETTÄ!

LADIES NIGHT on säkenöivien naisartistien ilta! Tilaa yrityksesi juhliin näyttävä, kansainvälisen tason viihdyttävä ohjelmakokonaisuus, jonka tähtinä loistavat sopraano Angelika Klas, mentalisti Noora Karma sekä viulusti Elisa Järvelä.

Sopraano Angelika Klas’n tumma ääni taipuu niin dramaattiseen oopperaan kuin kiihkeään argentiinalaiseen tangoon. Hänen ohjelmistossaan tuoksuu menneiden vuosikymmenien nostalgia näyttävistä operettinumeroista ja iskelmästä lattariin ja tangoklassikoihin.

Viulusti Elisa Järvelä on yksi aikamme monipuolisimmista viulutaitureista, jonka hätkähdyttävä show alkaa virtuoottisella Monti Csardas’lla. Hetkessä kimaltavan iltapuvun alta paljastuu mustaan nahkaan verhoutunut rock-viulisti, jonka sähköviulu takoo villejä elektronisen tanssimusiikin rytmejä.

Noora Karma Venla Gaala
Angelika Klas & Tanguedia Quintet - Yo Soy Maria (Piazzolla/Ferrer)

Omaa kansainvälistä tähtipölyä iltaan tuo palkitun naismentalisti ja maagikko Noora Karman taikashow, joka on interaktiivinen yhdistelmä illuusiota, mystiikkaa, visuaalista taikuutta, mentalismia, hypnoosia, musiikkia ja komediaa. Illuusioiden sisältö rakennetaan tilaajan toiveiden ja teeman mukaiseksi. Esitys sopii myös kansainväliselle yleisölle!

Hintatiedustelut ja buukkaukset: petri.haapasalo@kalkkikauppa.fi / 0400 824 518