Elokuvan ja näyttämömusiikin helmiä

Tässä konsertissa UMK:sta ja MTV:n Tähdet tähdet -ohjelmasta suuren yleisön tutuksi noussut mezzosopraano Essi Luttinen ja pianisti Petri Haapasalo vievät kuulijat ramppi- ja studiovalojen loisteeseen. Vaihteleva ohjelma tuo estradille tunnetuimpia ooppera-aarioita, suomifilmien unohtumattomia ikivihreitä ja klassikkoelokuvien tunnussävelmiä – omin sovituksin.

Bond-elokuvien suurieleiset maailmanhitit täydentyvät tunnetulla musikaali- ja elokuvamusiikilla sekä Astor Piazzollan ’Maria de Buenos aires’ -tango-oopperan kiihkeästi sykkivällä nimikkokappaleella.

Konserttipaikkana on Irjanteen vanhaan meijeriin saneerattu Villa Lokari. Konsertin aikana vieraat voivat nauttia kuohuviiniä, viiniä ja muita virvokkeita. Väliajalla on tarjolla kahvia ja herkullinen leivos + avec . Villa Lokarissa on myös A-oikeudet. Ravintolapalveluista vastaa FresCo Ravintolat.

Liput 25 e ovelta. Tiedustelut sekä lippujen ennakkovaraukset: petri.haapasalo@kalkkikauppa.fi
www.kalkkikauppa.fi
www.frescoravintolat.fi

Villa Lokari
Kaukomäentie 25
Irjanne