TANGO SOPRANOS

Tango Sopranos tuo estradille kaksi vahvaa naislaulajaa, jotka tarjoilevat syviä sävyjä ja menneiden aikojen glamouria suomalaisten rakastamien tangojen sävelin. 
Ohjelmassa kuullaan argentiinalaisia tangoja, kaihoisia suomitangoja ja kansainvälisiä klassikoita tangon tyyliin taivutettuna. Sopraano Angelika Klasin ja mezzosopraano Essi Luttisen tähdittämä ilta on täynnä intohimoa, dramatiikkaa, kaihoa ja viihdettä.

Tango Sopranos on sopraano Angelika Klasin ja mezzosopraano Essi Luttisen ja pianisti Petri Haapasalon tähdittämä ilta on täynnä intohimoa, dramatiikkaa, kaihoa ja viihdettä.

Angelika Klas ja Essi Luttinen tunnetaan molemmat laaja-alaisina, ennakkoluulottomasti eri tyylilajeja hallitsevina artisteina. Heidän rinnalla musisoi väkevistä tulkinnoistaan tunnettu pianisti Petri Haapasalo, joka vastaa illan kappaleiden sovituksista.

Sopraano Angelika Klas on tehnyt näyttävän uran niin ooppera-ja operettilavoilla kuin kevyen musiikin estradeille. Nyt jo yli vuosikymmenen taiturillisilla tangotulkinnoillaan suomalaisyleisöä ihastuttanut Klas muistetaan myös Turun Kaupunginteatterin Tamara -näytelmän tähtenä. Merikanto-laulukilpailut vuonna 2005 voittanut ja samana vuonna Karita Mattila-palkinnolla palkittu mezzosoprano Essi Luttinen on niin ikään yksi aikamme monipuolisimmita naisartisteista, jonka suuri yleisö muistaa erityisesti Uuden Musiikin Kilpailu (UMK)sta vuodelta 2015 sekä MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelman kolmannelta tuotantokaudelta. 

Lue Turun Sanomien ylistävä arvio Tango Sopranosien konsertista Uittamon lavalla 23.6.2021.

Tango Sopranos kuullaan seuraavan kerran:

Muinaistulien yössä 28.8. Villa Wolaxissa – Vapaa pääsy

Lisätiedot ja buukkaukset: kalkkioy.info@gmail.com / 0400 824 518