MOBIILIKEIKKA

TILAA MOBIILIKEIKKA KOTIINKULJETETTUNA!

Koko kevään virtuaalisilla Föritanseilla ihastuttanut TRIO AURAJOKI on nyt tilattavissa mobiilisti keikoille KESÄSUNNUNTAISIN. Pianisti-laulaja Petri Haapasalon liidaamassa triossa soittavat turkulaismuusikot Jusu Heinonen (saksofonit ja haitari) sekä Mikko Maunula (rummut & laulu). Kalkin keikkamobiilin voi tilata vaikka omalle takapihalle soittamaan tunnin mittaiset YKSITYISTANSSIT hintaan 300 € (sis. ALV). Osta keikka verkkokaupasta ja sovi keikkapäivästä! – YKSINKERTAISTA JA HELPPOA!

Keikkamobiili lähtee liikkeelle klo 14 sunnuntaina. Tunnin keikkojen välissä on 1/2 tunnin siirtymäaika. Yhden päivän aikana Trio tekee max. 4 keikkaa. Keikat toteutuvat, jos triolla on kaksi keikkaa tilattuna.

Keikka-ajat: klo 14:00, 15:30, 17:00 ja 18:30.

HINTA: 300 € (sis. ALV + kulut) / 1 h. Osta lippu Kalkkikaupan verkkokaupasta, ota yhteyttä kalkkioy.info@gmail.com / 0400 824 518 ja sovi keikkapäivästä!

TILAUKSET JA LIPUT: kalkki.tapahtumiin.fi  HUOM! Tilaukset edellisenä iltana klo 24:00 mennessä!

Virtuaaliset Föritanssit 22.5.

DUO HEINONEN – HAAPASALO kesäkeskiviikkoisin!

Keikkamobiili tuo kohteeseen kuin kohteeseen myös letkeän swengaavan DUO Heinonen – Haapasalon. Tilaa leppoisan jazzahtavaa saksofoni & pianomusiikkia terassille, kotibileisiin, puutarhajuhliin tai laiturin nokkaan hintaan 220 € (sis. ALV) / 1 h.

Keikat kertävät keikkamobiilissa ympäri kaupunkia keskiviikkoisin. Tunnin keikkojen väliin on laskettu siirtymäaikaa.

Keikka-ajat: klo 18:00, 20:00 ja 22:30

TOIMI SAMOIN! Klikkaa verkko-kauppaamme, osta keikka ja sovi Kalkin kanssa päivästä. HUOM! Tilaukset edellisenä iltana klo 24:00 mennessä!

Yhteystiedot: kalkkioy.info@gmail.com / 0400 824 518

KEIKKAMOBIILI TUO LUOKSESI MYÖS NÄMÄ

CRAZY PIANOS – Pianoviihteen kaksikko soittaa juuri sinun toiveesi!

CRAZY PIANOS!

Petri Haapasalo & Olli Rindell

Crazy Pianos Live Show

Crazy Pianos Live Show on viihdyttävä duelling pianos -tyylinen ohjelmanumero, jossa kaksi pianistia soittavat ja laulavat yleisön toivekappaleita. Hinta: 220 € / 1 h.

Tilaa Crazy Pianos verkkokaupastamme!

Lisätietoja ja yhteydenotot: kalkkioy.info@gmail.com / 0400 824 518

Verkkokauppamme: kalkki.tapahtumiin.fi