VIRTUAALISET TAPAHTUMAT JA STREAMATUT LÄHETYKSET

Virtuaaliset tapahtumat ja digilähetykset toteutetaan ammattimaisesti osaavan kuvaustiimin toimesta

Digitaalisilla sisällöntuotannon ratkaisuilla saat välitettyä viestisi kaikissa nykypäivän kanavissa tehokkaasti. Ne ovat loistava keino kasvattaa yleisöä ja vaikuttaa tunteisiin. Virtuaaliset tapahtumat ja streamatut lähetykset tavoittavat sidosryhmäsi ympäri maailmaa.

Kalkin osaava tiimi tarjoaa kaiken, mitä tarvitset korkeatasoisen virtuaalisen tapahtuman ja streamatun lähetyksen toteuttamiseen. Palvelemme niin yrityksiä, yksityisiä, yhteisöjä kuin julkishallintoa. Streamaus sopii erinomasiesti asiakastilaisuuksiin, tuotelanseerauksiin, seminaareihin, tiedotus- ja lehdistötilaisuuksiin juhlia unohtamatta. Streamaus voidaan toteuttaa juuri siellä, missä sinä haluat.

Kuvaustilanne voi olla pienimuotoinen yhden hengen lyhyt puheenvuoro tai usean kameran iso tuotanto, johon yhdistyy näyttävä venue, kuvituskuvia, visuaalisia elementtejä ja oheisohjelmaa. Sinä valitset!

Streamlähetys voidaan toteuttaa tiimimme kuvausstudiolla

Oletko kuntavaali-ehdokkaana? Suunnitteletko yrityksesi tyhypäivää tai tärkeää kickoffia?

Suoratoiston kautta tavoitat laajan yleisön hallitusti. Lähetys voidaan toteuttaa juuri sinulle sopivalla alustalla, yleisösi voi osallistua interaktiivisesti reaaliajassa ja palata sen sisältöön yhä uudelleen. Viestisi painoarvo nousee näin seuraavalle tasolle ja samalla kasvatat yleisömäärää kustannustehokkaasti.

Kokeneet kuvaus- ja striimaustiimimme palvelevat joko omissa studiotiloissaan Turun keskustassa tai valitsemissasi tiloissa. Korkeatasoiset palvelumme ovat saatavilla myös pääkaupunkiseudulla ja kuvausryhmä liikkuu vaivatta koko Etelä-Suomen alueella. 

Virtuaalitapahtuma voi olla pienimuotoinen uutinen tai puheenvuoro tai iso monikameratuotanto

Tee virtuaali-tapahtumastasi elämys!

Mitä ikinä haluatkin viestittää sidosryhmillesi, vaikuttavan siitä teet lisäämällä oman asiaohjelmasi oheen viihdettä, musiikkia tai muuta oheisohjelmaa. Suunnitellaan yhdessä sinun tai yrityksesi näköinen kokonaisuus, joka on sopiva yhdistelmä asiaa ja viihdettä tai kulttuuritarjontaa. Tutustu Kalkin valmiiseen ohjelmatarjontaan ja artisteihin täällä.

Olemme kanssasi koko matkan suunnittelusta toteutukseen

Onnistuneen tapahtuman toteutus alkaa suunnittelusta. Olemme apunasi, jos tarvitset apua käsikirjoituksen tekemisessä, etukäteis- ja jälkimarkkinoinnissa ja teknisessä tuessa. Jos sinun ryhmästäsi ei löydy sopivan sanavalmista tilaisuuden vetäjää, Kalkin tiimi tulee apuun tässäkin.

HINNASTO

MISSÄ?KALUSTOHINTA
Studiolla1 kamera, 1 teknikkoalk. 300 €
Asiakkaan valitsemassa lokaatiossa1 kamera, 1 teknikkoalk. 600 €
Hinnat eivät sisällä alv:ia

Isommista tuotannoista, PYYDÄ TARJOUS!

Furuvikin kartanon kevättervehdys