Qvidjan linnan pihalla soi heinäkuussa argentiinalainen tango

Ainutlaatuisessa miljöössä piknikiä ja elävää musiikkia

Qvidjan linnan pihalla soi heinäkuussa argentiinalainen tango

Sunnuntaina 30. heinäkuuta klo 16 järjestää Qvidja Events ry. nyt jo viidettä kertaa kesäisen piknik-konsertin Suomen vanhimmassa kartanossa, keskiaikaisen Qvidjan linnan pihalla Paraisten Lemlahden saarella. Tänä kesänä Qvidjan vehmaassa puistossa karujen harmaakivilinnan muurien  suojissa soi hienostunut argentiinalaissävyinen tangomusiikki viisihenkisen tangoyhtyeen ja upeiden solistien esittämänä.

Aidon tuulahduksen Buenos Airesista tuo Suomessa jo vuosia sävykkäillä tangotulkinnoillaan ihastuttanut Martin Alvarado. Konsertin naissolisteina säteilevät monipuolisena estraditaiteen ja viihdemusiikin kestosuosikkina tunnettu Ami Aspelund sekä Qvidjan konserttien taiteellinen johtaja UMK- ja Tähdet tähdet -ohjelmistakin tutuksi tullut mezzosopraano Essi Luttinen.

Konsertissa kuullaan niin kotimaisia ikivihreitä kuin maailman musiikkia argentiinalaisittain taivutettuna. Tangokvintetissä soittavat niin ikään nimekkäät ja monialaiset eturivin suomalaismuusikot, bandoneonisti Mikko Helenius, saxofonisti Tane Kannisto, viulisti Elisa Järvelä sekä basisti Hannu Rantanen pianisti Petri Haapasalon luotsaamana. Yleisöllä on jälleen mahdollisuus nauttia konsertin aikana piknik-eväistä.

   

Yleisöllä on mahdollisuus nauttia piknik-korin antimista konsertin aikana. Kori sisältää kevyttä purtavaa; leipää, juustoa, hedelmiä ja lihaa ja se sisältyy 39 euron lipun hintaan. Lisäksi alueella myydään virvokkeita. Lippuja voi ostaa Tiketti –lipunmyyntipalvelusta sekä Pienestä Kirjapuodista Turusta.

 

——————————————————————————————————————————–

TANGO MERELLÄ –piknik-konsertti Qvidjan linnan puistossa sunnuntaina 30.7.2017 Klo 16
Osoite: Kuitiantie 337, 21630 Lielahti,Parainen

Liput: 39 € / alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi
Huom! Piknik-kori sisältyy vain etukäteen ostettuihin lippuihin

Ennakkomyynti: www.tiketti.fi /Pieni Kirjapuoti Turussa
Lisätietoja: qvidjaeventsry@gmail.com / 040 706 7507
https://www.facebook.com/QvidjaEvents/

——————————————————————————————————————————–