Essi Luttisen ja Mikael Konttisen tähdittämä ”SADAN JA SÄVELEN ILTA” nyt tilattavissa

Itsenäisen Suomen sadas juhlavuosi alkaa kääntyä voiton puolelle, joten nyt onkin korkea aika toteuttaa viime hetken idea kunnon itsenäisyys juhlista!

Sadan ja sävelen ilta on ainutlaatuinen viihdyttävä  laulumusiikin konsertti, joka käy läpi itsenäisen Suomen vaiheet ja 100-vuotiaan historiamme avainhetket lauluin ja sävelin.
Upeaääniset ja valovoimaiset, omissa tyylilajeissaan kotimaan ehdotonta huippua edustavat monipuoliset artistit mezzosopraano Essi Luttinen ja iskelmälaulaja Mikael Konttinen heittäytyvät tässä konsertissa sinivalkoisten suosikkisävelien vietäväksi. He esittävät yhdessä konsertissa kaikki suomalaisten toivelaulut Sibeliuksesta Myrskyluodon Maijaan. Laulajia säestää konsertissa laaja-alaisena muusikkona tunnetun pianisti Petri Haapasalon luotsaama nelihenkinen orkesteri.
Konsertin ensimmäisellä puoliskolla kuullaan suomalaisten rakastetuimmat laulut kautta itsenäisyyden vuosikymmenten. Ohjelma tekee huikean läpileikkauksen koko itsenäisen Suomen musiikilliseen historiaan aina kansallisromanttisista ensihetkis tätähän päivään. Konsertin musiikillinen anti kevenee jälkipuoliskolla tehden kunniaa kahdelle edesmenneelle viihdetaiteilijalle, jotka ovat jättäneet monipuolisuudellaan lähtemättömän jäljen suomalaisen musiikin historiaan. Laulaja-lauluntekijä Lasse Mårtensonin laaja tuotanto suomenkielisistä jazz-kappaleista ja euroviisuhiteistä koko kansan rakastamiin elokuva sävelmiin ja saaristoaiheisiin laulelmiin saavat näyttävän vastapainon kansainvälisen tason operettidiivan Tamara Lundin tunnetuksi tekemistä iskelmä- ja estradiviihteen sävelaarteista.
Sadan ja sävelen ilta -konsertti on tilattavissa.
Tarkemmat tiedot Tuotantoyhtiö Kalkki Oy/ petri.haapasalo@kalkkikauppa.fi