Show & Dinner Kultaranta Resortissa 1.12. klo 18.30

Tervetuloa Kultarannan Show & Dinner -iltaan 1.12. klo 18.30. Luvassa on tunnelmallinen ilta herkullisen ruuan ja tunnelmallisen musiikin parissa. Illallisen kruunaa mezzosopraano Essi Luttinen ja Petri Haapasalo yhtyeineen.

ALKUMALJA, samppanja
************************************
SIIKA, LIPSTIKKA & MÄTI
SIPULI, SIPULI & SIPULI
POROA, NAURISTA & PIHLAJANMARJAA
LAKRITSIA & HAPATETTUA PUNAJUURTA
************************************
LIVEMUSIIKKIA

Hinta: 69 €

Show & Dinner -illan menun on suunnitellut Julius Salminen 22-vuotias kokki.

”Nuoresta iästäni huolimatta, olen ehtinyt työskentelemään Michelin tähden ravintoloissa Lontoossa sekä Helsingissä. Lähestymistapani ruokaan lähtee raaka-aineista ja itseäni ympäröivistä asioista. Suosin ruoanlaitossani vahvasti lähiruokaa, luomutuotteita sekä itse poimittuja/kasvatettuja marjoja ja yrttejä. Näin pystyn varmistamaan raaka-aineiden alkuperän ja laadun. Olen hyvin kokeilunhaluinen ja haluan kehittää itseäni jatkuvasti. Luovuuden säilyttämiseksi on mielestäni hyvä aika ajoin vaihtaa maisemaa ja tämän takia haluan tuoda itseni myös pois ravintola-arjesta tekemään erilaista.”

Petri Haapasalo ja Essi Luttinen

Tutustu esitteeseen tästä.

Pöytävaraukset: myyntipalvelu@kultarantaresort.fi